mandag 7. mars 2011

Stue anno i dag

Vi har en åpen stueløsning og spisestuen er i forlengelsen av dette. Sitter vi i sofaen ser vi utover. Vi har planer om en liten sofa til, der Siesta-stolen står. Av det gamle slaget.

IQ-lampen fikk vi omsider satt sammen igjen, men den ligger foreløpig på gulvet pga. at det er bemerkelsesverdig lavt under taket her.
Bryllupsgaven av Anders fikk en konkurrerende plass, rett ved tv´n. Men vi synes det fungerer godt. To sorte rammer side om side, den ene rager litt høyere enn den andre...

Vår deilige overraskelseslampe fra Muuto lyser ned på en trenings-matte. Bare sånn at det ikke skal bli glemt. Fint med lampen så lavt at det fungerer både som dekorativ belysning og praktisk leselys.

Vi er faktisk utrolig opptatt av at bildene skal henge i riktig høyde på veggen. Dette er muligens hårfint for høyt, men den dekket så kledelig over noen sparkel-punkter... Bildet med motiv fra Hvasser kjøpte jeg til meg selv da jeg ble ferdig sykepleier i ´07. Da så jeg bare gode utsikter!

Bønnebordene fra København kjøpte vi for bryllupspenger. De to der er vi utrolig glade i! De står så fint sammen, og alene. Det minste bordet er så praktisk å flytte rundt på, f.eks. bruke til avlastningsbord for kaffekoppen, som tegnebord for N. eller som sidebord til sofaen.

Disse 4 vennene fra Lunfjord har en sentral plass i hjemmet vårt. På alle vis. Nå mangler vi bare Kaptein Krutt. F.v.: Lias, Kjapp, Komme Shitet og Prinsebåten.

Den merkelige stolpen midt i stua, som sikkert er bærende, brukes mest som høydeavleser.

1 kommentar:

  1. Så utrolig fint dere har det! Håper dere trives i byen.

    SvarSlett