lørdag 3. april 2010

God 1. påskedag!

Tegnet av min mann. Da han var liten.

4 kommentarer:

 1. Hei på deg :))Hjelp så mye jeg har gått glipp av her inne. Jeg har ikke vært i bloggbyen på en evighet nå og ser at jeg har gått glipp av det HERLIGE innlegget fra loppemarkedet i Danmark! HJELP! Så mye lekkert! Wiinbladbordet trenger jeg vel ikke å nevne en gang. Du vet hvor du har meg der :)) Den lille treelefanten hadde fått blitt med meg hjem om jeg hadde vært der. Kjenner jeg blir helt dårlig av sånne bilder. Skal si du har kommet godt igang på bloggen. I dag har jeg endelig fått laget et innlegg igjen og jeg har reklamert for bloggen din så nå får vi håpe at riktig mange finner veien hit inn :)
  Har også fått ryddet opp og lagt deg inn i linklista mi. Beklager at jeg har vært så treg.Har hatt hodet fullt av nye prosjekter i det siste og bloggen lider under dette.
  Ha en fortsatt fin helg! Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Hei - fant deg gjennom Kardemomme sin blogg - og velkommen ska du være. Jeg har hatt det litt på samme måte som deg - og startet egen blogg nå i påsken - litt skummelt, men mest morsomt:)
  Fikk abstinens over innlegget ditt fra København - det er en by man bare MÅ besøke med jevne mellomrom - og nå merket jeg at det var for lenge siden.
  Ha det godt så lenge:)

  Gode hilsner fra Bente.

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Velkommen til bloggverden!
  Så herlig med dette innrammede påskebildet mannen din hadde tegnet som liten. Jeg må passe på å ta vare på mange tegninger fra mine tegneglade sønner.
  Dette markedet på Vesterbro så veldig, veldig fristende ut! Tro om det ikke er Kaj Bojesen-elefanten som står der. Utrolig flott!
  Er akkurat kommet hjem fra Danmark og har sett
  mange Wiinblad-ting. Handlet opp noen av disse månedsplattene til min lille nettbutikk, for det er jo så mange ser ute i Blogglandia som har fått øyene opp for Wiinblad ikke minst på grunn av Kardemomme.
  Håper du vil trives med bloggingen! Ha en flott ny uke.
  Stor velkomsthilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Så hyggelig å fine fram igjen så gamle tegninger :) Dette ser ut til å være en spennende og allsidig blogg. Jeg titter gjerne innom igjen! Ha en kjempefin kveld!!

  SvarSlett