onsdag 23. februar 2011

Å snike inn en Schleich



Jeg er veldig glad i plastdyrene fra Schleich. Flere? Bildene er herfra. Alle dyrene kan du se her: www.schleich-s.com

søndag 20. februar 2011

Tegne


Mor har ikke funnet fram tegnearkene

lørdag 19. februar 2011

Shades of brown

Gulvbelegget all over

Mye deilig lys


"Jeg er nede/ oppe" er et nytt yttrykk i familien

Som perler på en snor. Fra h.: vaskerom, wc og bad

Trollfjord nordover






Takk for at dere har ventet på meg, kjære følgere!

søndag 6. februar 2011

Jeg kjenner meg heldig på en søndag


Den lille harepusen kunne godt hengt rundt halsen på meg.

Luckyboysunday

torsdag 3. februar 2011

En boost på tampen av kvelden!

Ta en ørliten titt øverst til høyre her inne på siden... Det er visst ikke 400 og noen som har vært innom Skuta, men over 7000! Jeg som har vært så fornøyd, men allikevel stussende. Takk til knappen "statistikk"... Den kunne også fortelle at 103 av de som har vært innom kommer fra Sør Korea! Dette var inspirerende!

Markerer dette med mitt seneste kjøp: en ullsinglet fra Nøstebarn. Like lang som en ekte Bodø-vinter! 320,- raske. Kan også kjøpes over nettet, her.



Fliser og annet gulvbelegg


Jeg ble så glad da jeg leste om gulvbelegget i denne leiligheten i det nyeste BoligLiv. Det unike linoliumsbelegget åpenbarte seg da eieren skrelte av tregulvet som var lagt over. Fjerne tregulv for å få fram et linoleumsgulv??? Pleier det ikke å være omvendt? Jo.
Det var lagt på 80-tallet av en gulvmann med pasjon for teknikk, farger, godt håndtverk, og med inspirasjon fra Glyptoteket i København. "Jeg har fået øynene op for en glemt tradition; at bo med dekorerede og mønstrede gulve". Liker tanken.

Et tips fra en venninne er denne siden: Far-far, sementfliser fra orienten. To norske gutter importerer og selger de nydeligste flisene! Jeg likte skikkelig godt "greia", fin nettside også. Jeg fant meg noen favoritter:








Gå inn på siden og se hvor fint det blir når flere fliser settes sammen! Kath.; kanskje dette er noe for gulvet på klosettet?

tirsdag 1. februar 2011