mandag 24. september 2012

Panda

En veldig søt sak fra KappAhl

lørdag 22. september 2012

Forsøkt å løse et ørlite hårproblem...

1: Midtskill 2: Flette to små-fletter av håret på hver side (som to horn liksom) 3: Krysses, og ligger ved siden av hverandre som en hårbøyle.

Håret jeg mistet under amming er blitt kjedelige ca. 3 cm langt. En med peiling bekreftet det jeg fryktet. Bare å vente. Men eureka. Fikk det til helt selv.

mandag 17. september 2012

Bare lagrer dette bildet først som sist...

Fra Little Circus

Fin kake med fin pynt! Må bare huske å rydde vekk Playmoen før det spises... Men god inspirasjon!

torsdag 13. september 2012

Oppi yoghurten med dem

Foreløpig blåbærfangst. Ikke engang plukket av meg.

mandag 10. september 2012

Puter

ohoy

rain

splash  

Vi har jo noen deilige HAY-puter, men kikker gjerne innom disse her i ny og ne. De er laget av Elisabeth Dunker i den deilige bloggen Fine Little Day. Liker tusje-strekene på de to siste. Og sønnen hennes har tegnet skipene... Koster vel rett under 400 pr. stk.

onsdag 5. september 2012

Utsnitt

Det var noe veldig fint med dette fra Elise i Anywho... Det skjørtet der... Køben altså, der tør de.

Magnetmoro

Hadde jeg bodd i Oslo, ville jeg vel funnet disse Djeco-magnetene på Sprell. Men Ark på selveste City Nord kunne tilby akkurat det vi trengte! Fine magneter som begge barna har glede av, og som holder dem litt opptatte i f.eks. middagslaging. Her festet på oppvaskmaskinen. 


Klip klap

Vi har i det siste inverstert i to møbler som viser seg å være gode kjøp! Her ser vi klippklappen vår, en variant som heter 3-fold. "Hele familjen ned på golved til tumle og leg" som de sier i demo-videoen på YouTube. Vi kjøpte den på nett, en butikk som heter Raballer. (Ser ikke ut til at den er oppe og går, men vi ringte og avtalte).

Sofaen er en ny favoritt absolutt. Det er så fint og bra å komme ned på barnas nivå, både i lek og ellers. Det gir en egen ro i heimen. Anbefales!

Lagt helt ut blir den en god og stor gjesteseng. Eller lekeseng.
I´m on top of the world. Som en trapp.
Lav sofa.
Høy sofa.
Et fint sted å holde seg godt fast.