tirsdag 24. april 2012

Jorda er en fin plass



Nyhet fra Fine Little Day.

Hei forresten! Jeg har vært på barselsbesøk i Drammen noen dager. Og så har tiden ellers flydd! Om få strasker noen pics fra det inspirerende hjemmet for 5 fine.

onsdag 11. april 2012

RUM april

Patchwork-veggteppe
Rammer tett i tett
Gult altså!










Penger på grisen


Jeg vet godt at penger på sparebøsse ikke forrenter seg. Men det pedagogiske med å "putte penger på grisen" har jeg klokkertro på! Denne elefanten gir gode assosiasjoner til egne spareprosjekter. Snaue 400 kroner, men kjenner det kan være verdt det. Finnes i mange gode farger, og kan selvfølgelig kjøpes for penger. Her.

tirsdag 10. april 2012

Limtre

En etterlengtet idé til vedkasse

Synes ikke det er så overkill faktisk!

En fin liten seksjon på hjul

Det er mye limtre å se der ute nå. Men jeg har ikke sett så mye som hos dette paret! Fantastisk å se komplett bruk av materialet, men mest inspirerende å trekke ut elementer. Det er visst ganske så brannsikkert. Artikkel funnet her via denne bloggen.


Besettelsen er total blitt





Fra Haugesund kom nok et hett tips. Der er stempelmanien like stor som her, tilogmed lage fotoalbum i barselpermisjon går som en lek. Det er noe med den perfekte og umiddelbare effekten, blandet med den noe retro-effekten der printet treffer. Det kan simpelten brukes til alt. Og nesten best: barn liker gjerne å få stemple litt rundt. 

Fra en tysk etsy-liknende side! Jeg sier bare: det finnes uante mengder der inne... Klikk og kikk...

mandag 2. april 2012