fredag 30. mars 2012

Marineblått

Sjekk hva jeg fant på posten, på jubileumsfrimerker. Marineblått er kanskje den fineste fargen.

torsdag 29. mars 2012

Brukervennlig?


Det slår nesten aldri feil. Jeg får ikke brukt kjeder, ihvertfall ikke de litt "chunky ones". Da må antrekket ellers være uhyre enkelt. Dette fra KappAhl (30,- på salg) blir nok intet unntak... Men tenker det kan bli fint til en hvit singlet eller liknende. Virker som det er ekte saker, om ikke ben, så ihvertfall ikke plast. Liker. Men så er det litt tungt. Kommer nok til å få hodepine etter kort tids bruk.

I en trapp fant jeg et fylke boltet fast

Skåret ut og montert

       
     Akkurat der, ja!


























Riddere og prinsesser

Brukte bl.a. denne tøffe ridderen som bordkort i dåpen til Turid
Det er så deilig passe detaljert
Gresskaret...




Det begynner å likne en besettelse dette her med stempler. Disse tar kaka så langt! Som dere ser, fra det franske merket Djeko. Kjøpt på Sprell.

onsdag 28. mars 2012

"Gi gass"- forts.

Illustrasjoner fra boka. Alt er brettet og klippet. Sjekk melkekartongen. Og korktavla.

Espressokanne

Koselig med peis!
Dette er en fantastisk bok! Foreløpig har ikke treåringen vist den helt store interessen for "jenta med lyst hår som svinger når hun går", men den kan bare ligge i bunken og hvile inntil videre.

Det er jo spennende med barnebøker, hva som fenger og ikke. Denne er som sagt i grenseland nå, kanskje litt pga. det litt minimalistiske språket. Jeg liker det i grunnen godt, det gir på en måte andre muligheter for språklig utvikling. Tror vel at Nils vil synes denne karakteristikken av lillebroren i boka er gøyal: "Yndlingsfargen hans er traktor og yndlingsdyret hans er traktor, og det han liker best, er traktor." Det får han nok til å smile og tenke på sin fetter i Drammen.



tirsdag 27. mars 2012

Nips og tips

Fikk tilsendt på mms denne gode ideen. Helt fra Haugesund! En super-idé for alle de små ting som stikker seg lett bort! La meg nevne f.eks. Playmomann-hatt/sverd/pistol/hår. Her har Kjerstin brukt et stort glass, har visstnok inneholdt plommer fra Hardanger, det er jo praktisk at foreldre kan få hendene nedi... Man kan jo også lage mange små-glass og dermed være enda mer spesifikk på innhold! Artig gjør-det-selv det der! Opprinnelig hentet herfra.

Takk Kjerstin!

fredag 16. mars 2012

"june" til helga!

Eurowoman forts.






Ja, det ble en kort tur og ja, det ble fordypning i magasinet. Best av alt denne gangen var "kig med i 9 (!) ultimative klædeskabe"

Det er noe jeg synes er mest inspirerende. Hva de seje tøser i DK har i skapet!

torsdag 15. mars 2012

Stjele ideer!

pic: Ideas to steal

Denne posten handler om tre ting:

Småbord i et hjem er fantastisk. Selv har vi to bønnebord som vi har hatt og elsket i snart 6 år.

Oppbevaring av ved har blitt et tema etter at vi nå har kjøpt oss eget sted å bo! Tenker vi skal klare å snekre sammen noe lurt.

Når vi nå er på leit etter diverse inspirasjon, har denne bloggen stort sett gjort grovarbeidet for oss! Ideas to steal har et fantastisk arkiv det er enkelt å vandre i.

Eller fire ting handler den faktisk om! Ann Kristin, hun flinke (av to) som står bak Ideas to steal, er hjernen bak den flotte utformingen av den nye frisørsalongen i Vika Karlsson og Barlindhaug. Verdt et besøk bare det...! Bestill time NÅ!

søndag 11. mars 2012

"Gi gass, Ine"

Tore Renberg og Øyvind Torseter