mandag 27. februar 2012

Rolig mandag med soving på gulvet x flere

Foxy lady


Det skal visst være print i print. Og gjerne rev-print! Sett, matchende over- og underdel har aldri vært helt min greie, men nå synes jeg det er litt kult altså! Herfra.

fredag 24. februar 2012

Mer Erika




Skjønner det er sol rundt omkring i landet! God helg!

torsdag 23. februar 2012

God gave sørfra!


Det er så praktisk og nydelig med kyser til små kropper uten særlig til hals!
Fra Pickles


Nytt skjerf forresten. Ull.





SysterP, kjøpt hos LULU

Fortsatt ikke ute av hodet...

Bilde hentet fra StyleJunkie


...den hvite blazeren. Denne siste her er jo fra ACNE, men en tidligere sesong. Den ble ikke min. Så nå er jeg rundt på nettet etter noe liknende. Gjerne maskulin og rett i modellen. Kanskje denne? Men hvilken farge er egentlig tapoica?

tirsdag 21. februar 2012

Marni øredobber


Tror neppe kolleksjonen kommer nordover til oss, derfor et ønske herfra. Disse øredobbene kunne jeg tenke meg fra den kanten! 149,- en god gammel H&M-pris! Noen som tar utfordringen?

mandag 20. februar 2012

Nubia




Dette mener jeg er ACNE sin Nubia SS12. Det ser jo litt corny ut, men like corny som fint faktisk. Liker allikevel bedre "looken" på ACNE sin modell. Litt kortere i lengden. Det er jo et godt gammeldags bukseskjørt! Krever, ihvertfall for min del, høye hæler.


Finnes i svart, rust og turkis. Og ahhh; LOMMER! Til smokker f.eks.

Nabo-brud i mai


Og dette er antrekket:



Acne Hope stiletter



Kjole fra Sølv

Det er så friskt og originalt. Kjolen satt helt fantastisk pent på og skoene blir helt perfekte. Kult med den storte stripen bak.


Og personlig synes jeg dette er vanvittig stilige ringer!

Ray-Ban Erika

Når min mor og hennes venninner etterspør innlegg på Skuta, tenker jeg to ting: "på tide å legge opp" eller kanskje "kjøre på videre"! Det får bli det siste!

Da er det på sin plass å presentere Erika, mine nye briller som jeg fikk til mine 30 år! Solen skinte ikke i dag, men det var meeget skarpt lys!

You know walking around med min iPhone