lørdag 29. mai 2010

Jeg har ikke sett maken






30 års gave til H fra Marte og Anders. Selveste Bjørn i glass og ramme. Dette skiller seg fra alt annet jeg har og har sett fra denne mannen. Fra 1965. Nydelig. Har noen andre sett noe liknende? Kardemomme?

tirsdag 25. mai 2010

fredag 21. mai 2010






Perfekte ting fra Kongensby: Kortermet skjorte til Lins fra COS, sommer-jeans til Lins fra Petit Bateau, et fint blomstrete halstørkle til Lins, hjemmestrikket shorts i bomull (takk tante K!) og solbrillene jeg ønsket meg!

Nå drar jeg til Bergen i bryllup! God pinse!

onsdag 19. mai 2010

Godtepose fra København...



Følg med i morgen! (Og dette er ikke det kjente blogge-trikset "så lurer jeg dem innom enda en gang", men mer det at jeg springer på jobb nå!)

fredag 14. mai 2010

Elin i buksa

Selvfølgelig har Elin Kling "sneket i køen". Men jeg unner henne alt godt, hun er for tiden best i klassen synes jeg. Alltid full pott.

Fashion agains AIDS

Det heter vårens konsept fra H&M. Festival-kolleksjon. Som alle andre bloggere vil jeg gjerne ha noe "med hjem":





I butikker torsdag 20. mai!

torsdag 13. mai 2010

Andres skrot




"Jeg har dem!"


Fant tallerkenhylla utenfor en barnehage. De skulle kaste. Da ble det litt mer orden i vårt rot. Synes det er en ikke helt ny, men god idé å ha dette til bokhylle på barnerom. Enda finere kanskje om den er festet i barne-høyde, men det hadde vi ikke plass til. Dere; nå tror jeg det er fritt fram for alle å legge inn kommentar her inne.

onsdag 12. mai 2010

Ønsker meg disse kjenner jeg



John Lennon-briller fra Top Shop. Søster der nede i København, sender du disse opp? Fluksens?

Kjære kamerater!

Lenge siden sist! Jeg har skikkelig problemer med å laste opp bilder skjønner dere! Men ikke gi meg på båten, jeg kommer sterkere tilbake med nye, gamle funn, ideer og inspirasjoner!

God nasjonaldag om vi ikke "sees" før den tid!